Gyakori kérdések

Miért válasszam épp önöket ahelyett, hogy keresek egy gondozót az interneten, aki egyedül csinálja, nem pedig cégként?

Ami a legfontosabb: biztonság és garancia. Mi mindkettővel szolgálunk. Tudjuk, hogy mindenki számára nehéz egy idegent beengedni az otthonába, ezért szeretnénk a leghamarabb rászolgálni az ön bizalmára. Minden munkatársunkat alaposan megvizsgáltuk, mind szakmai, mind pedig emberi szempontok alapján, így csak a legalkalmasabb gondozókat kínáljuk önnek. Az interneten talált személy esetében ezt senki nem tudja biztosítani. Mivel mi egy cég vagyunk, maximálisan vállaljuk a felelősséget, bármi is legyen a probléma, mindig bizalommal fordulhat hozzánk, ellenben aki egymaga dolgozik, könnyedén eltűnhet egyik napról a másikra. Ezért is hoztuk létre a cégünket, hogy megbízóink és munkatársaink is egyformán elégedettek legyenek.

Miért válasszam az otthoni gondozást az idősek otthona helyett?

Nyugalom, és privát szféra. Két dolog, amire az embernek idős korban is tagadhatatlanul szüksége van. És hol máshol érhetné ezt el az ember, ha nem a saját otthonában? Cégünk szeretné, ha mindenki boldogan töltené utolsó éveit, annyira megmaradva a saját urának, amennyire csak lehetséges – ebben nyújtunk segítséget. Saját nagymamámtól idézve az idősek otthonáról: „Maradok itthon, én oda soha nem megyek. Itthon azt csinálok amit szeretnék, amit élvezek.” Természetesen, van olyan, amikor valaki már nem tud egyedül otthon maradni, de amíg lehetséges, mi azt javasoljuk és abban hiszünk, hogy: „Mindenhol jó, de a legjobb otthon.” Mi ezért dolgozunk. Versenyképes árainkkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az otthon-gondozás jobb alternatíva legyen, mint az idősek otthona.

Ha már volt nálam egy gondozó, akkor választhatok később másik gondozót, indoklás
nélkül?

Természetesen igen, bármikor lehetőség van más gondozót választania hiszen a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen. Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha betegség miatt nem tud jönni a gondozó mi történik?

Azonnal értesítjük Önt és ha beleegyezik, akkor természetesen küldünk mást helyette, amely semmilyen plusz költséggel nem fog járni.

Van lehetőség megismernem a gondozót mielőtt kiválasztom?

Mi is ezt szeretnénk, mert ön akkor lesz a legelégedettebb, ha hamar megtalálja a közös hangot a gondozókkal, nekünk pedig az a dolgunk, hogy ezt elősegítsük.

Mennyibe kerül a házi gondozás?

Tájékoztató árainkat megtalálhatja a szolgáltatásaink menüpontban. Az árak függnek az állapottól és a rendszeres vagy alkalmi gondozástól. Tekintse meg csomag ajánlatainak!

HOGYAN GARANTÁLJA A GONDOZOK.HU AZ ÁPOLÓK/GONDOZÓK MEGBÍZHATÓSÁGÁT?

Tudjuk, hogy az ápolás/gondozás bizalmi pozíció, ezért csak olyan emberekkel dolgozunk együtt, akiket a saját háztartásunkba is örömmel engednénk be! Minden ápoló/gondozó kollégánk egy szigorú háttér-ellenőrzésen megy keresztül. A lekövethető referenciákon túl, erkölcsi bizonyítványt és egészségügyi papírokat is bekérünk a kollégáktól, ezen felül minden ápolót/gondozót egy profi HR csapat interjúztat!

HOL ÉRHETŐ EL A GONDOZOK.HU SZOLGÁLTATÁS?

Egyelőre csak Budapesten és Pest megyében elérhető.

MI TÖRTÉNIK HA AZ ÁPOLÁS/GONDOZÁS NEM VOLT MEGFELELŐ?

A ápolóink/gondozóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy megfelelő ápolásban/gondozásban részesüljön szerette, azonban ha mégis elégedetlen lenne a szolgáltatással lépjen velünk kapcsolatba az info@gondozok.hu@ e-mail címen. Természetesen van lehetősége új ápoló/gondozó kiválasztására.

MI TÖRTÉNIK HA LE KELL MONDANOM A RENDELÉST ÉS HOGYAN TUDOM MEGTENNI?

A lemondási feltételeink lehetővé teszik, hogy törölhesse rendelését 48 órával az ápolás/gondozás megkezdése előtt. Ha a két napos határidőn belül mondja le foglalását, minden esetben 1500 Ft kiszállási díj kerül felszámításra. A megrendelés lemondásához, kérjük írjon nekünk emailt, ugyanígy van lehetősége másik ápoló/gondozón kiválasztására is.

MI A GARANCIA ARRA, HOGY ADATAIM NEM KERÜLNEK ILLETÉKTELEN KEZEKBE?

Az adatok felhasználásáról és tárolásáról szóló részletes információt az Adatkezelési Szabályzatban találhat, ennek megfelelően nem adjuk ki harmadik félnek az adatait, ezzel is biztonságot nyújtva Önnek. Az adatkezelési szabályzat elválaszthatatlan részét képezi az Általános Szerődési Feltételeknek.

HOGYAN MŰKÖDIK A GONDOZOK.HU?

A Gondozok.hu ápolói/gondozói szolgáltatásra szakosodott online platformja.
Megrendelők esetén:
A Gondozok.hu segítségével a felhasználók néhány klikkeléssel ápolói/gondozói szolgáltatást vehetnek igénybe. Kiválaszthatják az igényeiknek megfelelő ápolót/gondozót, és értesítést küldünk e-mailben.
Szolgáltatók esetén:
Lehetőség van csatlakozni csapatunkhoz és az online felületünk segítségével könnyebben találhat bárki munkát.
Dőljön hátra és élvezze a kényelmet!

HOGYAN ÉRTÉKELHETEM A ÁPOLÓT/GONDOZÓT?

A ápolás/gondozás befejezése után küldünk Önnek egy e-mailt egy rövid kérdőívvel a tapasztalatairól. Fontos számunkra a véleménye, hiszen ezek alapján tudunk mi is még hatékonyabbak lenni.

MI TÖRTÉNIK HA A GONDOZOK.HU ÁPOLÓJA/GONDOZÓJA NEM ÉRKEZIK MEG A MEGBESZÉLT IDŐPONTRA?

Ha a gondozó késik a megbeszélt időpontról, értesíteni fogjuk a késés hosszáról.

KINEK KELL AZ ÁPOLÁSHOZ/GONDOZÁSHOZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖKET BIZTOSÍTANIA?

Minden esetben a háztartásoknak kell minden szükséges eszközt biztosítaniuk.

HOGYAN MŰKÖDIK A FIZETÉS?

Átutalással lehet a szolgáltatás költségét
kiegyenlíteni, a gondozó és Ön között nem lesz pénzmozgás, mindent mi intézünk.

KAPOK SZÁMLÁT?

Számla igényét kérjük előre jelezze emailben, mert csak olyan ápoló/gondozó tud számlát kiállítani az Ön részére, aki egyéni vállalkozóként nyújta a tevékenységet. Amennyiben magánszemélyre esik a választása, úgy számlát sajnos nem tud Önnek kiállítani.

Milyen takarítás tartozik a szolgáltatásba?

Fontos, hogy a gondozói szolgáltatásban a lakás alapvető takarítása, sokkal inkább rendben
tartása tartozik kizárólag. Nem takarítót küldünk és Ön sem azt kér tőlünk, szakképzett
ápolókkal dolgozunk együtt. De megbízható partnereinket szívesen ajánlunk ilyen igény
esetén. Kérjük keressék fel munkatársunkat, ha szükségük lenne takarító szolgáltatásra.

HOGYAN VÁLLALHATOK ÁPOLÁST/GONDOZÁST?

Amennyiben ápolói/gondozói tapasztalattal rendelkezik, úgy látogasson el a weboldalunkon a “dolgozz velünk” oldalra.
Itt van lehetősége csatlakozni csapatunkhoz.
Amennyiben Ön magánszemélyként kíván szolgáltatást nyújtani, úgy háztartási alkalmazottként fog történni a bejelentés a NAV felé a Megrendelő részéről. Ez a szolgáltatás fajta adórendszeren kívüli, ekkor egy bejelntési kötelezettség terheli a Megrendelőt, illetve egy havi 1000HUF-os regisztrációs díj.
Amennyiben Ön vállalkozóként kíván szolgáltatást nyújtani, úgy egy ( szóbeli vagy írásos ) megbízási szerződés fog létrejönni Ön és a Megrendelő között. Ebben az esetben a szolgáltatásnyújtásról Ön köteles számlát kiállítani.

MILYEN GONDOZÁST/ÁPOLÁST NEM VÁLLAL A GONDOZOK.HU?

Abban az esetekben nem vállal az ápoló/gondozó szolgáltatást, ha a szolgáltatást kapó személy valamilyen fertőzéses megbetegedésben szenved, illetve dühkitörései vannak, vagy veszélyes önmagára. Abban az esetekben nem vállal az ápoló/gondozó szolgáltatást, ha a szolgáltatást kapó személy valamilyen fertőzéses megbetegedésben szenved, illetve dühkitörései vannak, vagy Önveszélyes. Ezekről az információkról a Megrendelőnek kötelessége tájékoztatást nyújtani a rendelés folyamán, a szolgáltatásnyújtás megkezdése előtt! Mert ez minden esetben kizáró ok.

A kísérés mit foglal magában?

Ha Önnek orvosi vizsgálatra kell mennie, vásárolni, postára vagy bármilyen ügyintézésre, akkor gondozónk készséggel elkíséri Önt. Az utazásban autóval nincs lehetőségünk segíteni.

Mennyi a heti/havi minimum alkalom amit meg kell rendelnem?

Minimum nincs, hogy hányszor kell mennie a gondozónak, ezt teljesen Ön dönti el. De egy alkalom minimum 3 óra, amikor meglátogatja Önt gondozónk. Kérjen ajánlatot!

Mint új megrendelő van állapotfelmérés, mielőtt gondozójuk megkezdené a munkát?

Minden új megrendelés esetén szükséges, hogy egy erre kijelölt kollégánk elmenjen Önhöz vagy a gondozásra szoruló családtagja otthonába, hogy felmérje egészségügyi állapotát és ennek megfelelően küldjük gondozónkat! Ilyenkor minden esetben számolunk fel egy 1 órás állapot felmérési díjat, amelynek összege 30.000 Ft! Amennyiben szerződést köt velünk, így abban az esetben ezt az összeget jóváírjuk!

Keresse cégünket bizalommal, és mi a megfelő gondozót küldjük önnek

Olyanokat alkalmazunk, akikre örömmel bíznánk saját családtagjaink gondozását is.
Kérjen árajánlatot munkatársunktól, aki 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!
+36 30 420 46 28
info@gondozok.hu
Ügyfélszolgálat H-P: 9:00 – 17:00
Levelezési cím: 2120 Dunakeszi, Huszka Jenő utca 47. fsz./2.
Irodánk elérhetősége: 1034 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52-54.