AZ ÖTLET

 

A legjobb gondolatok a saját bőrünkön tapasztalt problémákból fakadnak. Amikor saját családunkban beteg családtagunk mellé kellett keresnünk ápolót, nagyon nehezen találtunk olyan embert, akinek meg tudtunk nyílni, akinek az emberségére és szakértelmére rá mertük bízni magunkat. Beengedni valakit az otthonunkba naponta több órára, belátást engedni az életünkbe – ez nem könnyű feladat. Igazi bizalmi játszma, sok mindennek kell összecsengenie ahhoz, hogy ebben a helyzetben mindenki a lehető legjobban érezze magát. Számtalan kórházat, intézményt jártunk végig, amíg megtaláltuk a megfelelő embert. Hosszú idő telt el kereséssel. A miénkhez hasonló problémák sok embert érintenek, sajnos egyre többet, az egészségügy korántsem egészségesnek mondható mai állása miatt. Okulva a saját életünkből, felmerült az ötlet, hogy, megpróbálunk tenni valamit, hátha segíthetünk másoknak is. Ezért hoztuk létre ezt az oldalt, amely szándékaink szerint segíti az otthoni gondozásra szorulókat és az ápolókat egyaránt.

 

 

 

A CÉLKITŰZÉS

Szeretnénk, ha mind a hozzánk forduló családok, mind a nálunk dolgozó ápolók elégedettek lennének. A gondozóknak folyamatos munkalehetőséget biztosítunk versenyképes bérezésért cserébe, hogy ne kelljen külföldön keresniük a boldogulást.

 

 

 

 

TERVEINK

Bízunk benne, hogy az általunk megálmodott projekt egyedi és hosszú távú megoldást kínál a minőségi egészségügyi alap- és szakszolgáltatások igénybevételére, illetve minőségi otthoni segítségnyújtásra. Olyan stratégiát alkalmazunk, amely megkönnyíti az emberek lelki és fizikai egészségének megőrzését, szinten tartását.

 

 

 

 

 

GONDOLATOK AZ ALAPÍTÓTÓL

A gondozok.hu nem pusztán egy egyszerű weboldal, amelyen kötöttségek nélkül találkozhat a szolgáltatást igénylő és nyújtó fél. Sokkal többről van szó. Nem újdonság, hogy manapság az egészségügyi ellátó rendszer alapvető problémákkal küzd és a fogaskerekek akadozását vagy olykor hiányát a saját bőrünkön tapasztaljuk. Nincs kötszer, gyógyszer, szakember. Ezt mindannyian megtapasztalhattuk már nemegyszer életünkben. Ez indított el Bennünketabban, hogy olyan felületet álmodjunk meg, ahol a biztonság, a kényelem, az egyszerűség és a szakszerű szolgáltatásnyújtás összekapcsolódott, egymást támogató fogalmak és egyben elengedhetetlen feltételek. Hálózatunkban csak gondosan ellenőrzött szolgáltatást nyújtó szakemberek vehetnek részt, akiknek nem csupán a végzettségét, hanem a rátermettségét, hivatástudatát és az emberségét is górcső alá vesszük, mielőtt csatlakozhatnak csapatunkhoz.

Felelősségteljes embereknek tartjuk magunkat, így éljük az életünket, és ezt a munkánkban is megköveteljük. Csak így tudunk hitelesek lenni és maradni. Választási lehetőséget és biztonságot nyújtunk mindenkinek és igyekszünk egészében odafigyelni a hozzánk fordulókra és a nálunk dolgozókra egyaránt. Szeretnénk megadni mindazt, amikben nekünk és embertársainknak sajnos sokszor nem volt részük.

„A figyelmesség, a szabadidő, a nyugalom és a szakszerűség mostantól már nem luxus.”