GONDOLATOK AZ ALAPÍTÓTÓL

 A gondozok.hunem pusztán egy egyszerű weboldal, amelyen kötöttségek nélkül találkozhat a szolgáltatást igénylő és nyújtó fél. Sokkal többről van szó.Nem újdonság, hogy manapság az egészségügyi ellátó rendszer alapvető problémákkal küzd és a fogaskerekek akadozását vagy olykor hiányát a saját bőrünkön tapasztaljuk. Nincs kötszer, gyógyszer, szakember. Ezt mindannyian megtapasztalhattuk már nemegyszer életünkben. Ez indított el minket abban, hogy olyan felületet álmodjunk meg, ahol a biztonság, a kényelem, az egyszerűségés a szakszerűszolgáltatás nyújtás összekapcsolódott, egymást támogató fogalmak és egyben elengedhetetlen feltételek. Hálózatunkba csak gondosan ellenőrzött szolgáltatást nyújtó szakemberek vehetnek részt, akiknek nem csupán a végzettségét, hanem a rátermettségét, hivatástudatát és az emberségét is górcső alá vesszük, mielőtt csatlakozhatnak csapatunkhoz.
Felelősségteljes embereknek tartjuk magunkat, így éljük az életünket, és ezt a munkánkban is megköveteljük. Csak így tudunk hitelesek lenni és maradni. Választási lehetőséget és biztonságot nyújtunk mindenkinek és igyekszünk egészében odafigyelnia hozzánk fordulókra és a nálunk dolgozókra egyaránt. Szeretnénk megadni mindazt, amikben nekünk és embertársainknak sajnos sokszor nem volt részük.
„A figyelmesség, a szabadidő, a nyugalom és a szakszerűség mostantól már nem luxus.”

A CÉLKITŰZÉS

Szeretnénk, ha mind a hozzánk forduló ​családok​, mind a nálunk dolgozó ​Szociális gondozó és ápolók elégedettek lennének​. A gondozóknak folyamatos munkalehetőséget biztosítunk versenyképes bérezésért​ cserébe, ​hogy​ ​ne kelljen külföldön keresniük a boldogulást. Hisszük és tudjuk, hogyha boldogan érkeznek Önökhöz gondozóink, akkor ​Önök is elégedettebbek lesznek​ és nem egy idegen embert látnak munkatársunkban, hanem egy kedves ismerőst​. Ezért mi ​mindennap​ azért ​dolgozunk​, hogy mindenki, akivel kapcsolatba kerülünk, ​mindig szép emlékkel gondoljon Ránk! gondoljon Ránk!

TERVEINK

Bízunk benne​, hogy az általunk megálmodott projekt egyedi és hosszú távú ​megoldást kínál a ​minőségi egészségügyi alap- és szakszolgáltatások​ igénybevételére, illetve minőségi otthoni segítségnyújtásra. ​Olyan stratégiát alkalmazunk, amely ​megkönnyíti​ az emberek ​lelki és fizikai egészségének megőrzését​, szinten tartását. Folyamatosan keressük a lehetőséget és ​építünk a tapasztalatainkra​, hogy fejlődjünk minden téren és ​a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Magyarországon​. A mi munkák lényege, hogy mindig kiváló körülményeket teremtsünk​, mert tudjuk, hogy ​a gondozóink Önökért vannak, Mi pedig a gondozóinkért!

Keresse cégünket bizalommal, és mi a megfelő gondozót küldjük önnek

Olyanokat alkalmazunk, akikre örömmel bíznánk saját családtagjaink gondozását is.
Kérjen árajánlatot munkatársunktól, aki 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!
+36 30 420 46 28
info@gondozok.hu
Ügyfélszolgálat H-P: 9:00 – 17:00
Levelezési cím: 2120 Dunakeszi, Huszka Jenő utca 47. fsz./2.
Irodánk elérhetősége: 1034 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52-54.